Behandlinger

Hudpleie: 690,-

Hudpleie med ryggmassasje: 750,-

Lunsjbehandling 30 min: 390,-

Kaviarbehandling: 1290,-                                                                                                          

Luksus Askepott behandling. En eksklusiv anti-age behandling. Dette er en Rolls Royce behandling. Gir ny spenst og fastere hud.

mellom

Kropp og sjel:

Massasje 30 min: 450,-

Massasje 60 min: 800,-

Massasje med healing: 1250,-

Healing: 850,-

Chakra-rens: 400,-

Reading: 850,-

Chakra betyr energihjul, og er bindeleddet mellom kropp og sjel. Chakraene er våre energisentre. Chakraene ligger på midtlinjen gjennom hele kroppen og binder livsenergien med den fysiske kroppen. Chakraene er også direkte knyttet opp mot fysiske organer i kroppen. Derfor kan en blokkering i chakraene, eller energistrømmene føre til fysisk ubehag eller sykdom. Ved å løse opp blokkeringene i det gjeldende chakraet vil man automatisk føle seg bedre da energistrømmen vil få bedre flyt.

Reading: Det finnes energier i og rundt oss. Det å kommunisere med denne energien er en del av det å være menneske, enten vi er det bevisst eller ei. I en reading kommuniserer vi direkte og bevisst med denne energien. En sjel til sjel kommunikasjon. Her ligger svarene vi trenger. Jeg forteller deg hva sjelen din ønsker å formidle. Magisk, men allikevel så enkelt.

Healing er en prosess som hjelper deg til bl.a avspenning, få ett bedre og harmonisk indre, få mer energi og bedre kontakt med dine følelser. Healing vil hjelpe deg med prosessen ved å løsne opp i blokkeringer og ved å tilsette ren ny energi. Når energisystemet er i harmoni, vil den fysiske kroppen bringes i naturlig balanse igjen. Healing virker legende på kroppslige tilstander, og virker på hele vår bevissthet. Healing med massasje er en fantastisk kombinasjon.

 

mellom

 

Voks:

Legger: 290,-

Legger og lår: 500,-

Bikini: 220,-

Rygg: fra 290,-

Bryn: 120,-

Overleppe: 100,-

Farging:

Vipper: 150,-

Bryn: 150,-

Vipper og bryn: 250,-

Bryn med napp: 220,-

Vipper og bryn med napp: 330,-mellom